Geen date zonder zoenen! Of wel?
20 Mar 2014 -  944

Zoenen, ik hou er van!...


Als een vrouw niet lekker en intens kan zoenen, dan is het van mij aflopende zaak.


Voor mij is er zonder zoenen geen opwinding, geen voorspel en geen erotiek. 


Wat vind jij van zoenen?


xxxx


Beoordeling: -1 / 4

Commentaar: 14
08 May 2018
Klopt helemaal zonder zoenen is er geen opwinding en erotiek en dus ook geen relatie wat mij betreft gr bjorn koster
21 Feb 2018
dude
17 Jan 2015
Zo kan een vrouw er ook over denken, niet lekker........enz. Een zoen is voor mij een spontane uiting van genegenheid.
18 Nov 2014
een vrouw kus ik graag overal.
08 Nov 2014
Heerlijk ik ben er wel aantoe want mijn man heeft me 2 jaar gelden verlaten. En sinds dien heb ik nog niet echt gezoend.
08 Sep 2014
hallo
17 Aug 2014
Heerlijk om te zoenen maar wel als er iets opbloeit tussen jou en je date. Niet zoenen om het zoenen. Of daten om te zoenen dat lijkt me ook zeker niet het idee van de gemiddelde vrouw op deze site. Vind elkaar eerst maar eens leuk,leer elkaar kennen dan komt dat zoenen en knuffelen echt vanzelf wel. Toch niets fijner dan zoenen en knuffelen uit liefde toch. Dus zoenen als je er allebei aan toe bent eerste date kan en mag maar hoeft of moet niet.
22 Jun 2014
Als er geen chemie is, ga ik zeker niet zoenen! Dus daten zonder zoenen...ja dat kan zeker wel :)
03 Jun 2014
hangt er echt vanaf. ben er zelf niet vies van, maar om nu al meteen in het diepe te springen en dit min of meer als vereisde te stellen voor een date? dat is wel wat vergezocht als je het mij vraagt, en het ruled een hoop out: misschien kan het meisje/de jongen prima zoenen, maar was zijn/haar vorige relatie een catastrofe en is hij/zij er nog niet aan toe op de eerste date. ik vind zoenen heerlijk, maar het is voor mij niet de hoogste prioriteit op mijn opinie of iemand de moeite is om tijd mee door te brengen.. alles op zn tijd
17 May 2014
alls is goed ik wil wel meisje die eerljk is en vertrouwbare en liefte en om reltaies uit gaan ik werk al maar
11 May 2014
Op de eerste date zoen ik meestal niet, maar het ligt er aan of mijn date dat al wel zou willen
28 Apr 2014
Je hebt hetero-sexuele en hetero-erotische vrouwen. Uit de eerste zoen maak je inderdaad al heel vaak op onder welke categorie ze valt. Eerste date zonder zoenen kan wel natuurlijk. Maar toch he.
28 Apr 2014
Je hebt hetero-sexuele en hetero-erotische vrouwen. Uit de eerste zoen maak je inderdaad al heel vaak op onder welke categorie ze valt. Eerste date zonder zoenen kan wel natuurlijk. Maar toch he.
20 Mar 2014
Zoenen, ik hou er zeker vam! En nee, nu niet mij massaal gaan zoenen als jij mij tegen komt haha. En ja hoor, daten zonder zoenen kan wel!