Een aanvulling op mijn profiel...
20 Sep 2013 -  780

hallo, 

Via Hokjesdating wil ik mijn kleine vriendenkring uitbreiden. Ik vind het leuk om spontane en gezellige mensen te leren kennen, die positief in het leven staan. Ik ben ook (niet wanhopig) op zoek naar een spontane en ondernemende vrouw om samen leuke activiteiten mee te gaan doen. 

Allereerst zoek ik een ’vriendschap’ en mogelijk bloeit daar iets leuks uit. Volgens familie ben ik een jongen met een rustig karakter, lief, sociaal, eerlijk en betrouwbaar. Ik heb een luisterend oor, geduldig en behulpzaam. Elkaar vertrouwen, respecteren en elkaar de ruimte geven vind ik belangrijk. 

Ik ga graag naar de dierentuin, concert, (fantasy)festival, bioscoop, musea, cultuur, kastelen en ruïnes, thermen, terras pakken en uit eten (wereldkeuken). Ik ben lid van een fotografieclub en een wandelvereniging en ga graag zwemmen, fietsen en kanoën in mijn nabije omgeving. En ik maak graag een leuke wandel-, rond-, of cultuurreis, een stedentrip of ga weekendjes weg. Ik wil ook weer lid worden van een spellenvereniging, waar je bord- en kaartspellen kan doen met elkaar. 

Thuis lekker koken, naar muziek luisteren, een thriller- of crimiserie kijken, lekker in de tuin zitten, photoshoppen of internetten achter mijn pc doe ik ook wel. Ook heb ik een cyperse kater. 

Mijn beperking is dat bij mij 4 jaar geleden een bipolaire stoornis is geconstateerd. Met medicijnen ben ik gelukkig stabiel. Door onbegrip ben ik toen diverse vrienden kwijt geraakt. Ook heb ik een cursus voor cliënt+betrokkenen gedaan en is hieruit een huiskamergroep ontstaan. Vragen hierover staat vrij. 


Daarnaast zoek ik wandelmaatjes, man/vrouw, ca. 25-45 jaar, wandelen door duinen, strand, bos, heide en/of polder, afstand ca. 12-25 km, (bij voorkeur) in Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. In September ben ik samen met mijn wandelvereniging begonnen met het Nationaal Streekpad Groene Hart-pad; maandelijks wandel ik op een zaterdag hiervan een etappe.


http://youtu.be/IR_mBh5mqok 

Vriendelijke groet, 
Sander


Beoordeling: 5 / 3

Commentaar: 4
27 Dec 2014
Via Hokjesdating zoek ik een leuke zacht aardige lieve niet rokende vrouw, ik ben 79 jaar goed gezond doe vrijwilligerswerk ben sociaal en heeft een lichte verstandelijke beperking en ben hardhorend, hobbies voetbal boswandeling eventueel met hond thuis tv of kaarten houw van knuffelen samen koken en veel meer. Indien jij voor de mail interesse heeft dan verneem dat graag van jou. Lieve groet Josse.
26 Nov 2014
hoi ik ben richard zoek een leuk vrouw waar leuk ding mee kan doen ik declaratie ding te snel gaat kan ik niet volgen een heb met moet met schrijven ik rook niet een drink niet verder heeft ik leuk poes ik heeft een auto
12 May 2014
Hallo Sander Ik zou graag een keer samen met je wandelen Je moet allen niet bang voor honden zijn want die gaan hoe dan ook met mij mee. Ze zijn niet groter dan jouw kat ;-) Als je meer wilt weten dan hoor ik je wel Gr Sandra
12 May 2014
Hallo Sander Ik zou graag een keer samen met je wandelen Je moet allen niet bang voor honden zijn want die gaan hoe dan ook met mij mee. Ze zijn niet groter dan jouw kat ;-) Als je meer wilt weten dan hoor ik je wel Gr Sandra