Voorstelronde
31 Jul 2018 -  393

Hoi ik ben Jeroen en ik ben 36 jaar en kom uit Neede ( Gelderland en gemeente Berkelland ) 

Ik ben op zoek een relatie met een dame tussen de 30 en de 40 jaar die een lichte beperking heeft, omdat je elkaar wat makkelijker begrijpt.

Mijn hobby's zijn voetbal, muziek luisteren, lopen , tuinieren en filmpjes maken van muziek op zomerfeesten en van extreem weer.

5 dagen in de week ben ik te vinden op de zorgboerderij hier in de buurt waar ik de hele dagen op het land vindbaar ben tussen de groentes oftewel een soort van groentekweker. 

Ik ben nu zover dat ik in stapjes ga proberen om aan vrijwilligerswerk te komen en de hoop dat ik in de toekomst weer in het bedrijfsleven terecht kan komen.

Ik woon sinds kort op mezelf, waar ik het helemaal geweldig vind.  Het is rustig in de buurt en een leuke tuin, maar vooral de rust doet me goed. Ik krijg ambulante begeleiding van de zorgboerderij.

Dit is in het kort hoe mijn lever er uit ziet.

Ik ben benieuwd of ik hier een relatie kan vinden met iemand met een met een lichte beperking die ook de welbekende drempel over kan om zijn ziektebeeld of beperking te kunnen delen. Ik ben een open boek, misschien wel eens teveel.

Ik ben op zoek naar dames die in een straal van 30 km wonen van Neede. Neede light in Gelderland in de Gemeente Berkelland.

Groetjes Jeroen

 


Beoordeling: 0 / 0

Commentaar: 0
Geen overeenkomsten gevonden.