FAQHoe kan ik mijn e-mailadres of wachtwoord wijzigen ?

Je kunt je e-mailadres wijzigen op de " bewerk je profiel " pagina. Hier kun je een aantal andere gegevens veranderen, zoals voorkeuren, adres en andere voorkeuren over uw dagelijkse routines , gewoontes, hobby's etc.

Nadat je de wijzigingen hebt aangebracht, klikt u op "Save " aan de onderkant van de pagina om op te slaan.

Wat is het doel achter chatten , hoe kan ik er voordeel uit halen ?

Deze applicatie is een snellere manier van communiceren met andere members van de site die online zijn. Er is een lijst van alle members die online zijn. Als u bericht heeft verzonden, ontvangt de ander het bericht en kan hij een antwoord hierop geven. Heeft de ander het bericht niet ontvangen? Dan staat er een link van de inbox van de ander. Klik hierop en stuur het bericht opnieuw. 

Hoe werkt " Mijn Matches " ?

Mijn Matches werkt volgens het basisprofiel en " zoek voorkeuren " aan de onderkant van het " profiel bewerken " pagina .

Hebben mensen elkaar ooit ontmoet op onze site? Zijn er relaties ontstaan.

 Online dating is een beproefd concept en we zien vele relaties ontstaan via deze weg. Check de site regelmatig voor de ervaringen van members.

Als iemand mij een bericht stuurt , waar gaat het bericht heen en hoe kan ik reageren?

 Wanneer een member jou een bericht stuurt, gaat het bericht direct naar je Postvak IN. Wij sturen dan een e-mail naar uw persoonlijke e-mailadres om u te laten weten dat het er is . 

Om het bericht te lezen, kun je gewoon inloggen op de site en ga naar je Postvak IN. Als je besluit om terug te schrijven , klik eenvoudig " antwoord ", vervolgens schrijf je een bericht en klikt op verzenden. Je bericht gaat rechtstreeks naar de Inbox van de member , en laten dit weten via een email naar hun persoonlijke e-mailadres.

Alle informatie van de members blijft veilig in ons systeem, zodat er nooit informatie wordt meegestuurd, zoals je telefoonnummer of je email adres.

Pas wanneer jij er klaar voor bent, wissel je telefoonnummers uit met de ander en volgt er eventueel een leuke date.

Hoe kan ik mijn profiel aanpassen ? Hoe kan ik mijn profiel verbergen?

Om je profiel te bewerken, klik 'Profiel bewerken' in Leden Panel menu. Klik op " wijzigingen opslaan aan de onderkant van het scherm als je klaar bent. 

Zet jezelf neer met een leuke foto en een beschrijving van jezelf en interesses.  De foto is ten eerste verplicht om een profiel aan te mogen maken. Daarbij is een foto een leuke manier om jezelf te tonen naar de andere members. Members vinden het prettig om er een plaatje bij te hebben en bovendien heb je dan sneller aanspraak. Als je een beschrijving van jezelf maakt, doe dat dan hoe jij wil dat anderen je zien. Als je twijfelt over je profiel, laat het dan lezen door iemand die je goed kent, of laat het maken door een ander. Natuurlijk zijn wij er ook om je hierbij te helpen, dat kan via de chat aan de rechterkant van de site.

Om je profiel te verbergen , selecteer je "Nee " voor de optie " Andere leden kunnen zien wanneer ik online ben? " op de "Edit Profile " pagina. Houd er wel rekening mee dat de members die het meest actief zijn, hun profiel nooit verbergen. En je weet maar nooit wie je tegenkomt, dus waarom zou je je profiel verbergen ;-)

Als ik mijn lidmaatschap opschort, eindigt mijn abonnement dan ook ? Kan ik mijn abonnement in de wacht zetten ?

Nee, wanneer u een abonnement koopt , zal het actief blijven voor de rest van uw initiële termijn .

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen ?

De aanmelding is gratis en je mag een maand kosteloos uitproberen. Daarna kun je doorgaan met een beperkt gratis abonnement of kiezen voor een betaalde versie.
De verschillende abonnementsperiodes:
3 maanden á € 15,- per maand
6 maanden á € 12,50 per maand
1 jaar á € 10,- per maand (BESTE DEAL)

De eerste periode betaal je met iDeal, zodat we je bankrekening kunnen verifieren voor de automatische incasso. Hierdoor heb je geen omkijken of je wel op tijd betaald hebt, want je wilt niet je laatste berichtjes niet meer kunnen lezen, toch?

Wil je niet met automatisch incasso betalen, dan vragen we je de gehele abonnementsperiode over te maken op onze rekening. Vraag de chat support hoe je dit moet doen.

Hoe kan ik mijn account annuleren ?

Je kunt je account annuleren door een email te sturen naar [email protected] Doe dit vanaf het emailadres waarmee je bent aangemeld, zodat wij kunnen controleren of de opzeggen ook echt van jou komt. Daarmee voorkomen we misbruik van je account. Opzeggen is mogelijk vanaf de eerste dag na het aflopen van je abonnement.