IM chat
 
 (Ctrl+Enter)
  • Privacybeleid

    Hokjesdating B.V. Privacy voorwaarden

    Alleen jouw matches kunnen je Hokjesdating profiel bekijken. Verder niemand. En alleen degene met wie jij een chat hebt kan jouw plaatjes zien. Er valt niets te googlen. We plaatsen niets op je Facebook wall. Zodra je aangeeft te willen stoppen op Hokjesdating, wordt binnen 24 uur al je gegevens van onze servers verwijderd waarna er over jou niets meer terug te vinden zal zijn op of via Hokjesdating. De gegevens worden volgens de wettelijke termijn 2 jaar bewaard.

    Algemeen

    In dit Privacy Statement staat beschreven hoe jouw persoonsgegevens worden verwerkt door Hokjesdating B.V..
    Hokjesdating B.V. is een initiatief van Goot4u en NMCI
    KVK 60964847
    BTW nummer 854139217B01
    Gevestigd op Hoofdstraat 57 te Niezijl.

    Bereikbaar op: 050-7078201

    of via email [email protected]

     

    Doeleinden verwerking persoonsgegevens

    Met jouw inschrijving bij Hokjesdating laat je diverse persoonsgegevens achter, zoals jouw contactgegevens, je voorkeuren en interesses, fotos etc. Deze persoonsgegevens worden door Hokjesdating voor verschillende doeleinden gebruikt.

    Allereerst worden je persoonsgegevens gebruikt voor de uitvoering van de diensten van Hokjesdating. Daarbij gaat onder andere om: opstellen van een profiel binnen Hokjesdating, matchen van jouw profiel met andere profielen, in contact treden met anderen, controle van jouw status door Hokjesdating, etc. Voor betalingen gelieerd aan het lidmaatschap van Hokjesdating, worden de in dat kader relevante gegevens verzocht en verwerkt.

    Daarnaast kunnen jouw persoonsgegevens worden gebruikt voor statistische analyses, onder andere ten behoeve van managementinformatie, product- en dienstontwikkeling, het bepalen van strategie en marketingactiviteiten.

    Je persoonsgegevens kunnen ook worden gebruikt voor het versturen van een nieuwsbrief door Hokjesdating, alsmede voor marketingactiviteiten om u - per post, e-mail, telefoon of op andere wijze - te informeren over producten en diensten van Hokjesdating.

    Tenslotte kunnen je persoonsgegevens worden verwerkt indien hiertoe een wettelijke verplichting bestaat voor Hokjesdating.

    Verwerking bijzondere persoonsgegevens

    Mocht je ervoor kiezen om zogenaamde bijzondere persoonsgegevens - daarbij kan gedacht worden aan persoonsgegevens omtrent je geloof, gezondheid, sexuele leven, politieke gezindheid etc. - in je profiel op te nemen of anderszins te verstrekken, dan stem je er expliciet mee in dat deze bijzondere persoonsgegevens voor de hiervoor omschreven doeleinden verwerkt mogen worden door Hokjesdating.

    Verstrekking persoongegevens aan derden

    Hokjesdating kan derden inschakelen in het kader van de uitvoering van haar dienstverlening. Zo staat de database van Hokjesdating bij een derde partij opgeslagen. Indien deze derden daarbij de beschikking krijgen over jouw persoonsgegevens, zullen zij deze alleen verwerken ten behoeve van Hokjesdating. Zonder je voorafgaande toestemming zal Hokjesdating geen persoonsgegevens aan derden verstrekken voor marketingdoeleinden.

    Daarnaast stem je ermee in dat je profiel en overige door jou beschikbare persoonsgegevens aan andere leden van Hokjesdating zichtbaar worden gemaakt. Ook je persoonsgegevens die via zogenaamde API’s beschikbaar worden gesteld, kunnen aan andere leden van Hokjesdating zichtbaar worden gemaakt. Meer informatie over API’s treft je hieronder aan. Je contactgegevens en bankgegevens zullen nimmer door Hokjesdating aan andere leden van Hokjesdating zichtbaar worden gemaakt.

    Cookies

    Cookies zijn kleine bestandjes, die op de harde schijf van je computer worden opgeslagen. Hokjesdating maakt om verschillende redenen gebruik van cookies. Door middel van cookies kun je bijvoorbeeld inloggen zonder iedere keer al je inloggegevens in te hoeven typen(’autologin’). Door het gebruik van cookies kan Hokjesdating ook de belangstelling van bezoekers van Hokjesdating in kaart brengen zodat Hokjesdating kan worden verbeterd. Met behulp van cookies kan Hokjesdating zich bovendien naar je gebruik ervan instellen. Ook kan Hokjesdating deze informatie gebruiken om je gerichte informatie toe te sturen. Mocht je in de browser het gebruik van cookies hebben uitgezet of willen uitzetten, dan kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van Hokjesdating.

    API’s

    Hokjesdating kan gebruik maken van zogenaamde API’s, wat staat voor Application Programming Interfaces. Indien je toestemming geeft aan een API’s zal er communicatie ontstaan tussen de betreffende website (bijvoorbeeld Facebook) waarvoor de API toestemming vraagt en Hokjesdating. Als gevolg daarvan kan de informatie die je achter hebt gelaten binnen die betreffende website (bijvoorbeeld Facebook) gedeeld worden met Hokjesdating. Zo zal tijdens je chatsessies met andere leden van Hokjesdating via een API toestemming worden gevraagd, uw foto’s van die andere websites op te halen en te delen met de andere leden in de chatsessie. Deze foto’s komen dan ad random in beeld tijdens je chatsessies. Je hoeft hiervoor niet apart ingelogd te zijn op dergelijke websites. Voor het plaatsen van een API zal altijd om je toestemming worden gevraagd, welke te allen tijde weer ingetrokken kan worden.

    Beveiliging van persoonsgegevens

    Hokjesdating respecteert de privacy van haar gebruikers en draagt er zorg voor dat de door haar verzamelde persoonsgegevens vertrouwelijk en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld. Alle persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database, die uitsluitend toegankelijk is voor de eindverantwoordelijke die deze functie toebedeeld heeft gekregen. Door gebruik te maken van passende technische en organisatorische maatregelen, tracht Hokjesdating haar systemen te beveiligen tegen verlies en/of andere vormen van onrechtmatig gebruik. Hokjesdating is echter niet aansprakelijk voor enig verlies, schade of enig ander (onrechtmatig) gevolg aan bestanden of gegevens.

    Overdracht activiteiten

    Indien Hokjesdating door Goot4u verkocht wordt of wanneer onderdelen daarvan aangekocht worden door of fuseren met een ander bedrijf, kunnen de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben, onderdeel uitmaken van een dergelijke transactie en derhalve één van de overgenomen bedrijfsmiddelen zijn.

    Melding CBP en recht op verzet

    Hokjesdating is verantwoordelijke en zal als zodanig zorgvuldig en in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens en andere relevante wet- en regelgeving omgaan met uw persoonsgegevens. De verwerking van persoonsgegevens is conform de regelgeving College Bescherming Persoonsgegevens te ’s-Gravenhage.

    Indien je geen (commerciële) informatie meer van Hokjesdating wenst te ontvangen over de producten en diensten van Hokjesdating, dan kun je dat aangeven door een mail te sturen naar [email protected]

    Voor specifieke vragen of opmerkingen met betrekking tot de wijze waarop Hokjesdating met jouw persoonsgegevens omgaat, kun je contact opnemen met:

    Hokjesdating B.V.
    Postbus 32
    9700AA Groningen

    Wijzigingen Privacy Statement

    Hokjesdating behoudt zich het recht voor haar privacy statement van tijd tot tijd te updaten en te herzien ter aanpassing aan wettelijke en andere ontwikkelingen. Je dient dit Privacy Statement dan ook regelmatig te raadplegen, zodat je op de hoogte bent van wijzigingen.

    Vind je de pagina leuk?

    Wil je de pagina met je vrienden delen?

    Aanmelden

    Ga naar "registeren" en volg de stappen die nodig zijn om je account aan te maken. Je krijgt een e-mail ter bevestiging. De eerste stap is gezet.

    Chatten

    Onderin zie je een chatbalk staan. Wanneer er mensen online zijn, zie je dat in deze chatbalk. Je stuurt een berichtje en wacht op een antwoord van de ander. Nu heb je de eerste stap gezet op weg naar een nieuw contact. Je bent nu digitaal aan het praten met een onbekende. Merk je hoe gemakkelijk het gaat? Je kunt met meerdere mensen chatten. Zo leer je steeds meer nieuwe mensen kennen.

    Ontmoeten

    Je hebt leuk chatcontact met iemand en wil daarmee afspreken. Als vrienden of misschien meer. Als je iemand gaat ontmoeten, spreek dan af op een openbare gelegenheid. Geeft niet direct je telefoonnummer weg. Dat kan altijd nog als het goed klikt bij de eerste ontmoeting. Stuur een leuke uitnodiging met een kaartje die je kunt kopen in onze webshop. Wil je iets speciaals doen voor iemand? Dan kun je in de webshop een dagje uit boeken. Wedden dat dit een onvergetelijke dag gaat worden?

    Ervaringen

    • Ik was altijd erg eenzaam, maar dankzij deze site ben ik nu gelukkiger dan ooit.

      - Kim H.
    • Door Hokjesdating heb ik nu iemand leren kennen waar ik erg blij mee ben.

      - Young T.
    • Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om een account aan te maken. Nu ben ik niet meer alleen.

      - Ilse R.
    • Nieuwe mensen leren kennen? Hokjesdating maakt dit voor me mogelijk.

      - Rick S.
    • Gewoon, een praatje maken op de chat. Wat fijn dat jullie dit aanbieden.

      - Marcel G.
    • Ik heb een kaartje gestuurd die ik in de webshop heb besteld. Supermakkelijk!

      - Yousuf P.

    Wat Hokjesdating zo leuk maakt

    • IEDEREEN is welkom!

    • Wij denken niet in hokjes.

    • Stuur een kaartje naar de gene waar je veel mee praat.

    • Stuur de gene waar je veel mee chat een bloemetje.

    • Ga samen een heerlijk dagje er tussen uit.

    • Maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast!